Izvor: Beta

Turistička ponuda Zlatibora predstavljena je u Pragu češkim medijima, saopštila je opština Čajetina.

U okviru promocije premijerno je prikazan promotivni film o Zlatiboru i okolini, u produkciji češke televizije, reditelja Sanjina Mirića, koji će u februaru biti emitovan na nacionalnoj češkoj televiziji, navodi se u saopštenju.

Prezentaciji je prisustvovala i ministarka rada i socijalnih pitanja Češke Mihaela Marksova, a sa predsednikom asocijacije kampera Praga, koja ima 2.700 članova, dogovorena je saradnja na promovisanju zlatiborskog kampa među članovima asocijacije.

Gosti su imali priliku da degustiraju najbolje proizvode sa Zlatibora.

Tokom boravka u Pragu predstavnici Turističke organizacije Zlatibor i opštine Čajetina dogovorili su se sa ambasadorkom Srbije u Pragu Verom Mavrić o budućoj saradnja radi promocije turističke ponude Zlatibora i organizovanog dolaska gostiju iz te srednjoevropske zemlje.

Iz opštine Čajetina su najavili da će predstavljanje turističkih potencijala Zlatibora biti nastavljeno na sajmovima turizma u Utrehtu (Holandija) i Štutgartu (Nemačka).

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.