Nije više mogao da izdrži u avionu, pa izašao preko krila

Jedan putnik na letu Rajanera od Londona do Malage izgubio je strpljenje nakon što je avion stajao na pisti pola sata pre nego što su putnici dobili dozvolu da se iskrcaju, pa je to na kraju uradio sam.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

Neimenovani muškarac snimljen je kako izlazi na vrata za hitan izlaz i boravi na krilu aviona.

Snimak je završio na društvenim mrežama, a ubrzo i u svim svetskim medijima.

On je želeo da napusti letelicu na sopstvenu odgovornost tvrdeći da ima napad astme i da mu je hitno potreban vazduh. Nakon što je proveo neko vreme na krilu, vratio se u letelicu, pokupio stvari i izašao na "regularan“ način.

Kada su se svi konačno iskrcali, morao je da se opravda i španskoj policiji.

“Odveden je na ispitivanje zato što je prekršio pravila sigurnosti, ali to je rešeno sa španskim vlastima“, navodi se u saopštenju Rajanera.

Vesti

Ne morate čak ni da putujete: Pejzaži koji opuštaju um

Psihoterapeuti kažu da plava boja podiže raspoloženje. Posete koloritnim mestima pomažu otklanjanju stresa, pa čak i borbi protiv infekcija. Ako želite mir, ovo su mesta u koja bi trebalo da otputujete, a ako ništa drugo, barem da uživate u njihovim pejzažima tokom ovih sivih dana.

Vesti ponedeljak 15.01. 15:56 Komentara: 2

Skopski bulevar dobija ime po Esmi Redžepovoj

Odlukom Ministarstva kulture Makedonije skopski bulevar će dobiti ime po kraljici romske muzike Esmi Redžepovoj Teodosievski u znak zahvalnosti ovoj svetski poznatoj i priznatoj umetnici koja je ostavila trajan trag na muzičkoj sceni Makedonije i sveta.

Vesti ponedeljak 15.01. 10:52 Komentara: 3

Hotel otvoren 717. god i dalje radi, vodilo ga 46 generacija

Sudeći po novim trendovima sve je veća potražnja za jedinstvenim smeštajem. Statistike Airbnb-a pokazuju da se sve češće traži kućica na drvetu više, kao i smeštaj u srednevjekovnim dvorcima, kolibama u divljini i šatorima koje tradicionalno koriste nomadi u stepama središnje Azije.

Vesti nedelja 14.01. 16:10 Komentara: 2
strana 1 od 1007 idi na stranu