Kako je radnik turističke agencije nasamario pijanog vozača

Vilijam Armstrong je u noćnom izlasku, dok je bio pijan, izgubio svoju vozačku dozvolu na ulicama Čeltnama u Engleskog.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Kako to obično biva, neko ju je pronašao i odlučio da dokument vrati vlasniku, ali je pre toga rešio da se našali.

Radnik "Flaj centra", turističke agencije u Velikoj Britaniji, pronašao je vozačku dozvolu i rešio da je vrati, tako što će prethodno vlasnika obavestiti putem imejla, ali sa pogrešnim obaveštenjem.

Naime, on je rešio da Armstrongu na mejl pošalje plan putovanja na Maldive, koje je navodno prethodno rezervisao uz račun od 6.500 dolara.

Kako Armstrong ne bi doživeo infarkt, u nastavku mejla naveli su da je račun koji mu je poslat šala dodajući da se nadaju da će sledeći put kada bude putovao koristiti njihove usluge.

"Džordž, samo smo se šalili. Pronašli smo vašu vozačku dozvolu i pomislili da vam je potrebna. Samo planirajte svoje naredno putovanje sa nama. Čuvajte se", navodi se u poruci, piše Travel + Leisure.

Armstrongovo srednje ime je Džordž. On je ovu šalu podelio i na svom nalogu na Tviteru uz poruku.

Vesti

Lonely Planet: Crna Gora je dokaz da veličina nije bitna

Poznati američki turistički izdavač "Lounli planet" napravio je kratak video-vodič za letovanje u susednoj Crnoj Gori. U njemu se turisti upućuju da, pri planiranju boravka, imaju u vidu da je Crna Gora mala zemlja, kojom se, sa jednog kraja na drugi, mogu prevesti za jedno popodne.

Vesti petak 16.02. 15:15 Komentara: 35
strana 1 od 1018 idi na stranu