Kako je radnik turističke agencije nasamario pijanog vozača

Vilijam Armstrong je u noćnom izlasku, dok je bio pijan, izgubio svoju vozačku dozvolu na ulicama Čeltnama u Engleskog.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Kako to obično biva, neko ju je pronašao i odlučio da dokument vrati vlasniku, ali je pre toga rešio da se našali.

Radnik "Flaj centra", turističke agencije u Velikoj Britaniji, pronašao je vozačku dozvolu i rešio da je vrati, tako što će prethodno vlasnika obavestiti putem imejla, ali sa pogrešnim obaveštenjem.

Naime, on je rešio da Armstrongu na mejl pošalje plan putovanja na Maldive, koje je navodno prethodno rezervisao uz račun od 6.500 dolara.

Kako Armstrong ne bi doživeo infarkt, u nastavku mejla naveli su da je račun koji mu je poslat šala dodajući da se nadaju da će sledeći put kada bude putovao koristiti njihove usluge.

"Džordž, samo smo se šalili. Pronašli smo vašu vozačku dozvolu i pomislili da vam je potrebna. Samo planirajte svoje naredno putovanje sa nama. Čuvajte se", navodi se u poruci, piše Travel + Leisure.

Armstrongovo srednje ime je Džordž. On je ovu šalu podelio i na svom nalogu na Tviteru uz poruku.

Vesti

Er Frans: Moguća odlaganja i otkazivanja u poslednji čas

Avio-kompanija Er Frans je saopštila, povodom današnjeg generalnog štrajka u Francuskoj, da će obaviti 100 odsto letova na dužim linijama, smanjiti broj letova na srednjim i kratkim linijama, i poručila putnicima koji imaju rezervacije za danas da besplatno odlože putovanje za period između 25. i 28. marta.

Vesti četvrtak 22.03. 15:15 Komentara: 0

Neistraženo i netaknuto: Ostrvo na kom žive najsrećnija bića

Onima koji traže destinaciju koja ne vrvi od turista, s prelepom prirodom, mnogo neodoljivih životinjica i mnogo sunca, australijsko ostrvo Rotnes može delovati kao zanimljiva ideja. Bliže je nego ikad zahvaljujući novim letovima australijske avio-kompanije Kantas koji spajaju Pert i londonski Hitrou.

Vesti četvrtak 22.03. 13:25 Komentara: 7

Ovo je ubedljivo najpopularnija tura na Trip advajzoru

Izbor destinacije na koju ćete otputovati na odmor nekada može da bude zaista težak. Ljudi su često u stanju da preispituju svoje odluke o izboru mesta za putovanje ili odgovarajućeg smeštaja, a pogotovo lokacija koje žele da obiđu i vide za predviđeno vreme boravka.

Vesti četvrtak 22.03. 08:30 Komentara: 4
strana 1 od 1027 idi na stranu