Kako je radnik turističke agencije nasamario pijanog vozača

Vilijam Armstrong je u noćnom izlasku, dok je bio pijan, izgubio svoju vozačku dozvolu na ulicama Čeltnama u Engleskog.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Kako to obično biva, neko ju je pronašao i odlučio da dokument vrati vlasniku, ali je pre toga rešio da se našali.

Radnik "Flaj centra", turističke agencije u Velikoj Britaniji, pronašao je vozačku dozvolu i rešio da je vrati, tako što će prethodno vlasnika obavestiti putem imejla, ali sa pogrešnim obaveštenjem.

Naime, on je rešio da Armstrongu na mejl pošalje plan putovanja na Maldive, koje je navodno prethodno rezervisao uz račun od 6.500 dolara.

Kako Armstrong ne bi doživeo infarkt, u nastavku mejla naveli su da je račun koji mu je poslat šala dodajući da se nadaju da će sledeći put kada bude putovao koristiti njihove usluge.

"Džordž, samo smo se šalili. Pronašli smo vašu vozačku dozvolu i pomislili da vam je potrebna. Samo planirajte svoje naredno putovanje sa nama. Čuvajte se", navodi se u poruci, piše Travel + Leisure.

Armstrongovo srednje ime je Džordž. On je ovu šalu podelio i na svom nalogu na Tviteru uz poruku.

Vesti

Ne morate čak ni da putujete: Pejzaži koji opuštaju um

Psihoterapeuti kažu da plava boja podiže raspoloženje. Posete koloritnim mestima pomažu otklanjanju stresa, pa čak i borbi protiv infekcija. Ako želite mir, ovo su mesta u koja bi trebalo da otputujete, a ako ništa drugo, barem da uživate u njihovim pejzažima tokom ovih sivih dana.

Vesti ponedeljak 15.01. 15:56 Komentara: 2

Skopski bulevar dobija ime po Esmi Redžepovoj

Odlukom Ministarstva kulture Makedonije skopski bulevar će dobiti ime po kraljici romske muzike Esmi Redžepovoj Teodosievski u znak zahvalnosti ovoj svetski poznatoj i priznatoj umetnici koja je ostavila trajan trag na muzičkoj sceni Makedonije i sveta.

Vesti ponedeljak 15.01. 10:52 Komentara: 3

Hotel otvoren 717. god i dalje radi, vodilo ga 46 generacija

Sudeći po novim trendovima sve je veća potražnja za jedinstvenim smeštajem. Statistike Airbnb-a pokazuju da se sve češće traži kućica na drvetu više, kao i smeštaj u srednevjekovnim dvorcima, kolibama u divljini i šatorima koje tradicionalno koriste nomadi u stepama središnje Azije.

Vesti nedelja 14.01. 16:10 Komentara: 2

Gde će Novosađani za doček?

Novi Sad dočekuje 7526. godinu, datum koji je najviše zaintrigirao javnost. Organizatori dočeka, Fondacija Novi Sad 2021, koji učestvuju i u pripremama grada za evropsku prestonicu kulture, objašnjavaju otkud taj datum.

Vesti subota 13.01. 18:50 Komentara: 8
strana 1 od 1007 idi na stranu