Avio-kompanija Hajnan uvela direktnu liniju Beograd–Peking

Avion na prvom letu avio-kompanije Hajnan HU7937 uspešno je sleteo na aerodrom “Nikola Tesla” u 9:20, 15. septembra 2017. nakon 13 sati leta.

Izvor: B92
Podeli
foto: promo
foto: promo

Kina je ogromno prostranstvo sa pejzažima, epskom istorijom i gradovima koji neprestano rastu i čine je istovremeno najstarijom i najmodernijom destinacijom. Od septembra 2017. novom rutom avio-kompanije Hajnan, od Beograda do Pekinga, otkrivanje bogatstva i znamenitosti Kine nikada nije bilo lakše.

Ruta od Beograda do Pekinga se obavlja preko Praga, što omogućava putnicima da lete od Beograda do Praga, od Beograda do Pekinga, ali i od Praga do Pekinga. Time je izgrađen vazdušni most za sve putnike u Srbiji, Češkoj i Kini. U skladu sa kineskom inicijativom “pojas i put”, avio-kompanija Hajnan planira da dalje razvija svoje prisustvo i van granica Kine, što je do sada već učinila uvođenjem novih ruta iz Rima, Pariza, Brisela, Tel Aviva i drugih gradova.

foto: promo
foto: promo

Sve putnike koji su krenuli put istoka očekuje izvanredna usluga. Ranije ove godine Skajtraks (SKYTRAX) je dodelio avio-kompaniji Hainan cenjeni status od pet zvezdica, sedmu godinu zaredom, koji se u avio-industriji poistovećuje sa titulom Oskara. Kao deo Skajtraksovih top-10 avio-kompanija na svetu, prvi put je kineska avio-kompanija dobila ovaj status i putnici avio-kompanije Hajnan mogu da očekuju samo izvanredno gostoprimstvo i uslugu, od ukrcavanja do sletanja, kao i tokom leta na 10.000 metara.

Avio-kompanija Hajnan ima letove direktno od Beograda do Pekinga dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom avionom erbas A330. Pored Pekinga, lako možete leteti i u druge delove Kine, zahvaljujući domaćim letovima avio-kompanije Hainan. Letite u Sijan, gde se nalaze figure glinenih ratnika od terakote, na raskršću kulture podstaknute istorijom puta svile. I ostale lokacije nude podjednako jedinstvena iskustva. Posetite velikog pandu u Čengduu, uživajte u klasičnoj kantonskoj kuhinji oblasti Guangdžou ili zastanite uz pagode na zapadnom jezeru Hangdžoua.

Za više informacija, posetite veb-sajt hainanairlines.com.

Vesti

Srpska glumica osvojila Severni pol

Prva televizija je glumicu Hristinu Popović ispratila pri njenom polasku na Arktik, kada je obećala da će posetiti studio Prve po povratku sa polarne avanture. Reč je ispunila i danas je u "Jutru sa Jovanom i Srđanom" podelila svoje iskustvo sa Severnog pola. Putanja je bila od Norveške do najstarijeg grada Švedske, nadomak Stokholma. Tamo je bila šest dana, a šta je sve radila da bi preživela, poslušajte...

Vesti utorak 17.04. 16:00 Komentara: 7
strana 1 od 1037 idi na stranu