Avio-kompanija Hajnan uvela direktnu liniju Beograd–Peking

Avion na prvom letu avio-kompanije Hajnan HU7937 uspešno je sleteo na aerodrom “Nikola Tesla” u 9:20, 15. septembra 2017. nakon 13 sati leta.

Izvor: B92
Podeli
foto: promo
foto: promo

Kina je ogromno prostranstvo sa pejzažima, epskom istorijom i gradovima koji neprestano rastu i čine je istovremeno najstarijom i najmodernijom destinacijom. Od septembra 2017. novom rutom avio-kompanije Hajnan, od Beograda do Pekinga, otkrivanje bogatstva i znamenitosti Kine nikada nije bilo lakše.

Ruta od Beograda do Pekinga se obavlja preko Praga, što omogućava putnicima da lete od Beograda do Praga, od Beograda do Pekinga, ali i od Praga do Pekinga. Time je izgrađen vazdušni most za sve putnike u Srbiji, Češkoj i Kini. U skladu sa kineskom inicijativom “pojas i put”, avio-kompanija Hajnan planira da dalje razvija svoje prisustvo i van granica Kine, što je do sada već učinila uvođenjem novih ruta iz Rima, Pariza, Brisela, Tel Aviva i drugih gradova.

foto: promo
foto: promo

Sve putnike koji su krenuli put istoka očekuje izvanredna usluga. Ranije ove godine Skajtraks (SKYTRAX) je dodelio avio-kompaniji Hainan cenjeni status od pet zvezdica, sedmu godinu zaredom, koji se u avio-industriji poistovećuje sa titulom Oskara. Kao deo Skajtraksovih top-10 avio-kompanija na svetu, prvi put je kineska avio-kompanija dobila ovaj status i putnici avio-kompanije Hajnan mogu da očekuju samo izvanredno gostoprimstvo i uslugu, od ukrcavanja do sletanja, kao i tokom leta na 10.000 metara.

Avio-kompanija Hajnan ima letove direktno od Beograda do Pekinga dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom avionom erbas A330. Pored Pekinga, lako možete leteti i u druge delove Kine, zahvaljujući domaćim letovima avio-kompanije Hainan. Letite u Sijan, gde se nalaze figure glinenih ratnika od terakote, na raskršću kulture podstaknute istorijom puta svile. I ostale lokacije nude podjednako jedinstvena iskustva. Posetite velikog pandu u Čengduu, uživajte u klasičnoj kantonskoj kuhinji oblasti Guangdžou ili zastanite uz pagode na zapadnom jezeru Hangdžoua.

Za više informacija, posetite veb-sajt hainanairlines.com.

Vesti

CNN objavio listu destinacija koje treba izbegavati u 2018.

Si-En-En je objavio listu destinacija koje bi trebalo izbegavati u 2018. godini, na osnovu toga što su u poslednjih 12 meseci pojedina popularna turistička odredišta nastojala da smanje broj turista, za koje su naveli da su preplavili ulice ili narušili njihove krhke ekosisteme. To predstavlja dilemu za putnike koji planiraju svoj odmor.

Vesti utorak 23.01. 14:00 Komentara: 8

Ovo su gradovi u kojima će život u 2018. biti najskuplji

Analizom 293 tržišta nekretnina širom sveta, utvrđeno je u kojih deset gradova je život preskup. Upoređivane su cene kuća i stanova i deljene sa srednjim prihodom domaćinstva. Dakle, ako je prosečan prihod bio 50.000 dolara, a prosečna kuća košta 250.000 dolara, indeks bi bio 5.

Vesti ponedeljak 22.01. 12:08 Komentara: 6
strana 1 od 1010 idi na stranu