Štedi mesečno 800$ za luksuzna putovanja: Kako?

Putovanja mnogima predstavljaju luksuz. Letovi, hoteli, spa-tretmani, večere, kokteli, obilasci znaju da koštaju pravo bogatstvo, ali za neke putovanje predstavlja nešto neophodno za šta se vredi žrtvovati.

Izvor: B92
Podeli

Dvadesettrogodišnja modna blogerka Brajdi Vilkins iz Londona štedi na svemu, čak i na dnevnim obrocima i prevozu kako bi priuštila sebi putovanje sa stilom.

"Ne razmišljam dva puta o sankcijama koje sebi uvodim. Ako volite nešto kao što ja volim putovanja, žrtve koje pravite ne prevazilaze vaš um. Putovanje sve menja. Jednostavno volim da upoznajem nove krajeve sveta. To me čini potpunijom osobom“, ispričala je Brajdi Vilkins.

Ona je dodala da je uspevala mesečno da uštedi 800 dolara, koje zatim troši u luksuznim kompleksima širom sveta.

Do sada je posetila 10 zemalja. U planu su joj Kopenhagen, Los Anđeles i Meksiko.

"Imam više samopouzdanja. Iako imam 23 godine, letela sam sama nekoliko puta i odlazila sama na nedeljne odmore.“

Kao neke od omiljenih destinacija koje je posetila navodi hotel Anantara Uluvatu na Baliju, Velasaru na Maldivima i Grand hotel Anđolijeri u Italiji. Od urbanih mesta navela je Le kvatro dame u Rimu i Radisom blu u Parizu.

"Putovanja mi daju neki novi polet u životu. Veoma sam uzbuđena u iščekivanju da vidim čega sve ima. Kada ne putujem ili radim, najviše vremena provodim istražujući gde još da odem. Svet je prelepo mesto.“

"Ne moraš da štediš mesecima, ako zaista želiš nešto, učinićeš da se dogodi."

Vesti

Koliko košta putovanje na Kubu?

Kuba je neverovatna i egzotična destinacija za odmor. Kolonijalna arhitektura, oldtajmeri, muzika, rumba, božanstvene plaže učiniće vaš odmor nezaboravnim. Za desetodnevni aranžman avionom, u hotelu sa 4*, usluga all inclusive koštaće vas oko 1.200 evra plus aerodromske takse od 330 evra. Leti se od Beograd sa presedanjem u moskvi Moskva, pa pravac Havana.

Vesti subota 20.01. 08:25 Komentara: 34
strana 1 od 1009 idi na stranu