Turisti zgroženi nad crnim Nijagarinim vodopadima (VIDEO)

Tokom subotnje gužve na Nijagarinim vodopadima turisti su imali priliku da vide nešto što se kod ove atrakcije ne viđa često - odvratni sadržaj kanalizacije koji je obojio Nijagaru u crno.

daily mail
Podeli

.

U početku se sumnjalo da se u reku izlila nafta, ali je miris kasnije razotkrio o čemu je reč.

Otpadne vode poticale su iz fabrike za prečišćavanje Nijagarinih vodopada čiji su čelnici imali svu potrebnu papirologiju za puštanje smrdljive tečnosti, ali su turisti svejedno bili šokirani, kao i uprava grada.

"Bili smo nespremni", kaže Nik Melson, gradski menadžer Nijagarinih vodopada. "Morali smo da istražujemo šta se desilo i uznemireni smo što nas niko nije obavestio."

Ipak, posledice nisu bile strašne. Do osam sati ujutru narednog dana voda je ponovo bila bistra i lepa.

Vesti

Luksuzni zatvor ponovo postaje hotel

Luksuzni hotel u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, koji je služio kao zatvor u vladinoj protivkorupcijskoj kampanji, ponovo će biti otvoren sledećeg meseca, objavio je hotel na svojim stranicama.

Vesti sreda 17.01. 08:25 Komentara: 2

Ne morate čak ni da putujete: Pejzaži koji opuštaju um

Psihoterapeuti kažu da plava boja podiže raspoloženje. Posete koloritnim mestima pomažu otklanjanju stresa, pa čak i borbi protiv infekcija. Ako želite mir, ovo su mesta u koja bi trebalo da otputujete, a ako ništa drugo, barem da uživate u njihovim pejzažima tokom ovih sivih dana.

Vesti ponedeljak 15.01. 15:56 Komentara: 2
strana 1 od 1008 idi na stranu