Izvor: Tanjug

Turistička organizacija Beograda će od 14. do 16. marta učestvovati na sajmu turizma u Moskvi - MITT 2017, najznačajnijoj manifestaciji ove vrste u Rusiji, na kom će promovisati ponudu srpske prestonice za rusko tržište.

Kako navode iz TOB-a, na ovom sajmu će predstaviti mogućnosti za putovanja u Beograd, kulturnu, gastronomsku i festivalsku ponudu Beograda u 2017. godini, smeštajne kapacitete i turističke programe.

Rusko tržište je jedno od rastućih za Beograd i Srbiju. U 2017. godini registrovan je porast broja turista iz Rusije za osam odsto (ukupno 25.551) i broja ostvarenih noćenja za devet procenata (ukupno 65.107), i nalaze se na sedmom mestu po broju noćenja u Beogradu.

Pod okriljem nacionalne Turističke organizacije Srbije, uz Turističku organizaciju Beograda, svoju ponudu će na sajmu u Moskvi predstaviti i turističke organizacije Novog Sada, Zlatibora, Prolom, Lukovske i Atomske banje, zatim privredni subjekti Premier Aqua, hoteli Izvor, Grey- Kopaonik, Radišon Blu, agencije Luna Travel, Dream Lend, kao i Ministarstvo zdravlja Srbije.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.