Izvor: B92

Air Serbia će u okviru kampanje "Super subota" omogućiti svim građanima koji posete njene poslovnice u Beogradu i Nišu da nabave povratne karte po promotivnim cenama izmedju Beograda i Brisela, odnosno Beograda i Kijeva.

Foto: Alessandro Ambrosetti / Flickr.com

Kako je saopštio danas srpski avio-prevoznik, samo sutra će svi gosti koji posete poslovnice Air Serbia u Beogradu i Nišu imatie priliku kupe povratne karte za Brisel po ceni počev od 149 evra, a za Kijev počev od 189 evra.

Karte po ovim promotivnim cenama važiće za putovanja: Brisel od 25. jula do 15. decembra, Kijev od 25. jula do 30. septembra. Poslovnica Air Serbia u Beogradu se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra 17, a radno vreme subotom je od 9 do 17 časova, a u Nišu je u Ulici vožda Karadjordja 19, i subotom radi od 9 do 14 časova.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati, a za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.