Izvor: Tanjug

Vlada Srbije usvojila je cenovnik ski karata JP "Skijališta Srbije" za zimsku sezonu 2012/13. godine, a cene su određene u zavisnosti od perioda sezone i kategorije skijaša.

Tako šestodnevni ski pas u špicu sezone na Kopaoniku košta 10.710 dinara, a u ski centru Tornik na Zlatiboru 6.170 dinara. identična ponuda za ski centre na Staroj planini, uz stalni popust od 20 odsto, iznosi 4.940 dinara.

Iz "Skijališta Srbije" navode da će i ove godine ski karta "10/sezoni" na Kopaoniku biti jedinstvena za sve periode skijaške sezone i da će važiti u svim ski centrima, a koštaće 18.670 dinara.

Od ove sezone ta karta može da se kupi i za ski centar Tornik na Zlatiboru i košta 11.220 dinara, dok za Staru planinu, košta 9.540 dinara. Takođe, od ove sezone porodični paketi važe za sva tri ski centra.

Svečano otvaranje ski sezone održaće se od 6. do 9. decembra na Kopaoniku, gde će nastupiti Beogradski sindikat. Više informacija o ceni ski karata, turisti mogu da pronađu na sajtu Skijalistasrbije.rs.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.