Izvor: B92

Svaki hotel se na svojstven način bori sa konkurencijom i gleda da zadrži, ali i da privuče nove goste. Kako bi u tome uspeli, mnogi su u svoju ponudu uvrstili i neke pomalo čudne stvari za koje se nadaju da će gostima ostati u lepom sećanju.

Gosti hotela Six Senses Hideaway u Omanu mogu da stignu do svog odredišta na tri načina: gliserom, džipom ili zakačeni za profesionalnog paraglajdera koji će gosta sa obližnje litice spustiti do ulaznih vrata hotela.

Porodica žirafa koja živi u hotelu Giraffe Manor u najrobiju trenirana je da se ne plaši gostiju, a vremenom su žirafe razvile jednu neobičnu, fotogeničnu, naviku da guraju svoju glavu kroz prozore kako bi gostima poželele dobrodošlicu.

Hotel deLuxe u Portlandu odvojio je ceo jedan sprat isključivo za ljubimce gostiju. Ljubimcima se nudi usluga u sobi, gurmanske poslastice, akupunktura pa čak i masaža.

Drake Hotel u Torontu svojim gostim a pored gurmanske hrane koja se dostavlja u sobu nudi još jednu zanimljivu mogućnost - gosti mogu da naruče i seks igračke kako bi im boravak ostao u dugom sećanju.

Gostima hotela Ritz-Carlton Palm beach na raspolaganju su svi sastojci potrebni da organizuju sopstvenu borbu sa jastucima. Torba sa 30 tankih svilenih jastuka, rukavice za boks i slatkiši garantuju dobru zabavu.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.