Izvor: B92

Hvratska aviokompanija Croatia Airlines počeće od 1. juna da leti na liniji Beograd - Split, čime će nakon više od 20 godina, biti obnovljeni letovi između ta dva grada.

Prema podacima iz sezonskog reda letenja beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", letovi će se obavljati dva puta nedeljno, svakog ponedeljka i petka, u periodu od 1. juna do 28. septembra.

Predviđeno vreme sletanja na Aerodrom "Nikola Tesla" je 14.05 časova, dok će se polazak za Split obavljati u 14.40 časova.

Prema podacima sa sajta Croatia Airlines-a, cena povratne karte bez popusta kreće ce od oko 125 evra pa naviše, u zavisnosti od datuma putovanja, Beogradski aerodrom ranije je najavio da će na toj sezonskoj liniji saobraćati turbo-elisni avion Bombardier Q400 kapaciteta 76 sedišta.

Redovni letovi između Beograda i Splita od 2. jula počeće da obavlja i srpski avioprevoznik Jat Airways, takođe dva puta sedmično.

Srpska aviokompanija će ove letnje sezone pored Splita, aviolinijama povezati Beograd sa još dva grada na hrvatskom primorju - Pulom i Dubrovnikom.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.