Izvor: B92

Putnici Jat Airways-a od 19. marta do 2. aprila mogu da kupe aviokarte po snižim cenama, za putovanja od 26. marta do 1. jula.

Iz ponude se izuzima period uskršnjih praznika, kao i većina letova iz Evrope za Beograd i region posle 20. juna, dok će iz Londona (Gatwick), Istanbula, Milana, Atine, Dubrovnika i Pule moći da se putuju po promotivnim cenama sve do jula.

Povratne karte za Beč putnici mogu da kupe po cenama koje se kreću od 99 evra.

Za 103 evra može da se putuje u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid, Dubrovnik i Pulu.

Jat Airways u ponudi ima karte od 133 evra za Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Štokholm, Geteborg i London (Getvik).

Destinacije za koje se leti po ceni od 143 evra su Cirih, Berlin i Brisel, a za 163 evra do Amsterdama, Pariza i Londona (Heathrow).

Ukoliko neko želi da leti iz Podgorice, Sarajeva ili Skoplja za evropske destinacije preko Beograda, Jat nudi mogućnost da se karte kupe po cenama od 203 evra.

Ove cene važiće, takođe, za povratne karte na pravcima iz navedenih gradova za Beograd, a obuhvataće sve takse osim usluge izdavanja karte.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.