Izvor: B92

Novogodišnjom promo akcijom Jat Airways pruža mogućnost putnicima da kupovinom karte od 1. do 15. decembra, po povoljnim cenama stignu do mesta u kojem žele da provedu božićne i novogodišnje praznike. Cena povratne karte, u zavisnosti od destinacije, kreće se već od 99 do 199 evra.

Putnici iz Srbije i regiona mogu da stignu do željene destinacije u Evropi u periodu od 16. do 31. decembra 2011. kao i od 16. januara do 15. marta 2012.

Povratne karte po pristupačnim cenama podrazumevaju da Jatov putnik svoje povratno putovanje može da ostvari od 1. januara do 15. marta 2012. Tokom trajanja novogodišnje promotivne prodaje svi putnici koji iz Evrope putuju ka Srbiji ili željenom gradu u regionu na svoj let Jatovim avionom mogu krenuti u periodu od 1. januara do 15. marta 2012, a svoje povratno putovanje obaviti od 16. januara do 15. marta.

Cena povratne karte već od 99 evra obuhvata putovanja na linijama za Solun, Beč, Diseldorf, Podgoricu, Tivat, Sarajevo i Skoplje.

Destinacije za koje cena povratne karte iznosi već od 129 evra su Atina, Istanbul, Rim, Milano, Cirih, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg.

Cena karte na linijama do Pariza, Londona, Amsterdama ili Brisela je već od 159 evra.

Linije iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja ka Evropi i nazad podrazumevaju cenu već od 199 evra. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Tokom naredne dve nedelje, od četvrtka 1. do četvrtka 15. decembra putnici do jeftinijih karata mogu doći pozivanjem kol centra Gdestinacije - 011/310-89-40 (radno vreme: pon - ned 8.00-20.00) ili preko sajta gdestinacija.com.

Od juna ove godine, Jat Airways pruža i mogućnost plaćanja aviokarata putem mobilnog telefona. Karte se mogu kupiti i preko sajta www.jat.com, u svim Jatovim predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama koje su ovlašćene za prodaju karata Jat Airwaysa.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.