Izvor: Tanjug

Tokom letnjih dana, Beograđani i turisti koji posete prestonicu, mogu da uživaju u pogledu na Beograd sa reka, izletu brodom do ribarskog naselja Bela stena, kao i u noćnom krstarenju uz večeru ili ponoćnoj žurci na vodi, koje organizuje Turistička organizacija "Beogradska krstarenja".

Krstarenja koštaju od 499 do 1.999 dinara, a organizuju se na brodovima "Dunavski biser", "Trajan", "Sirona", "Stevanske livade", "Kovin" i "Karpe diem".

Dvočasovno panoramsko razgledanje Beograda sa reka organizuje se vikedom u 10.30 i 17 sati i petkom u 17 časova, a košta 499 dinara za odrasle ili 299 dinara za decu od sedam do 12 godina, dok se oni mlađi mogu voziti besplatno.

Oni koji su zainteresovani za izlet do Bele stene treba da plate 1.999 dinara, dok deca plaćaju 1.000 dinara manje, a polasci se organizuju vikendom u 13 sati.

Romantična večera na brodu košta 1.699 dinara, za decu postoji popust, a termini su od petka do nedelje u 20 časova, a tri sata kasnije, petkom i subotom počinje žurka na brodu koji plovi, za koju je potrebno izdvojiti 999 dinara.

Svi brodovi iz flote "Beogradskih krstarenja" polaze sa pristaništa ispod Kule Nebojša.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.