Izvor: B92

Turisitička organizacija "Zlatibor, u saradnji sa Skijaškim savezom zapadne Srbije i skijaškim klubovima iz Užica, Nove Varoši i sa Zlatibora, uz podršku tamošnjih hotelijera, Skijališta Srbije i predstavnika turističke privrede, organizuju "Zlatiborski ski vikend" od 12. do 15. februara.

Izvor: Tanjug

U današnjoj najavi te manifestacije Turistička organizaija ističe da će posetioci ovoga planinskog turističkog centra u tom periodu uživati pogodnosti popusta za usluge smeštaja i ishrane u iznosu od 10 do 30 odsto.

Za vreme trajanaja ove turističko- sportske manifestacije, kako su obećali organizatori, biće organizovan besplatan prevoz turista od Zlatibora do Ski centra Tornik.

Goste Zlatibora narednog vikenda će u najpoznatijem hotelu "Palisad"polupansion koštati izmedju 1.910 i 3.510 dinara, dok će u "Ccigoti", pored popusta od 20 odsto na polupansionske usluge, biti besplatno korišsćenje saune i bazena.

Hotel "Prezident" će smanjiti usluge smeštaja za 30 odsto za vikend, i 35 odsto za usluge produženog smeštaj, dok hotel "Olimp" nudi "Sretenjski paket", od 11. do 15. februara po kome polupansion soba za dve osobe košta od 22.640 do 25.200 dinara.

Popust na usluge smeštaja od 30 odsto ponudile su vile "Rujno"i "Vidikovac", a sa primamnjivima ponudama pojavili su se i drugi hoteli, odmarališta i vlasnici vila.

Organizatori ovoga ski vikenda najavili su i bogat sportski program. Tako će se u subotu na terenu Tić polja održati medjunarodno takmičenje u nordijskim disciplinama, uz učesće osam ekipa iz zemalja okruženja.

Na padinama Ski centra Tornik u nedelju održaće se takmičenje u smučarskom trčanju, kao i Prvenstvo zapadne Srbije u skijanju. Za ponedeljak su predvidjena takmičenja skijaša u slalomu , dok će se na Sretenje, 15. februara, skijaši nadmetati u veleslalomu.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.