Izvor: B92

Bez obzira na to što je do početka 12. Exit festivala ostalo bezmalo šest meseci, u Novom Sadu su već počele da se rezervišu sobe u hotelima...

Izvor: 24 sata

U hotelima cene smeštaja se kreću od 3.500, pa do preko 20.000 dinara po noćenju, u zavisnosti od aranžmana. Kako su nam rekli u hotelu “Centar”, oni su još pre Nove godine rasprodali oko 90 odsto kapaciteta za Exit i očekuju da će već u februaru planuti i ostatak.

Kažu da su cene iznajmljivanja soba putem interneta neznatno jeftinije i da ih nisu menjali od prošle godine. Dakle, smeštaj u jednokrevetnoj sobi u tom hotelu po danu košta 55 evra, a u dvokrevetnoj 70 (35,5 evra po osobi).

I u hotelu “Novi Sad” već imaju rezervisane aranžmane u terminu održavanja Exita, ali kažu da tek očekuju pravu navalu. Za vreme Exita noć u tom hotelu u jednokrevetnoj sobi koštaće 60 evra, a u dvokrevetnoj sobi 37,5 evra (po osobi).

Kako saznajemo u agencijama za nekretnine, što se tiče privatnog smeštaja rano je i za ponudu i za potražnju. Oni tvrde da se navala očekuje otprilike u aprilu. Ponuda je u proteklih nekoliko godina evoluirala, pa se oglasi za stanove i sobe pažljivo pripremaju i moći će da se vide na internetu, što posebno odgovara stranim gostima.

Cene u privatnom smeštaju do sada su diktirali lokacija i opremljenost stana, tako da su se one kretale od 20 do 40 evra po osobi. Mnogi će smeštaj potražiti i u hostelima, a, kako saznajemo, cene ne bi trebalo da se povećavaju u odnosu na 2010. godinu.

Naravno, avanturistima je uvek na raspolaganju kamp Exita, o kojem sve potrebne informacije mogu da se nađu na sajtu festivala (www.egzitfest.org). Dobra opcija je i sajt www.exittrip.org, na kom će uskoro moći da se nađu nove ažurirane ponude kako za smeštaj, tako i za putovanje.

Karte uveliko u prodaji

CENE - U toku je prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po promotivnoj ceni od 4.990 dinara, i za studente, po ceni od 5.990 dinara.

Takođe, počela je i prodaja ulaznica na rate, koje koštaju 7.990 dinara. Svaki kupac ima pravo da kupi jednu ulaznicu koja će biti personalizovana i kupovaće se online preko sajta www.gigstix.com. Više informacija o prodaji ulaznica na rate mogu se dobiti putem mejla prodajanarate@gigstix.com ili telefonom na 021/472-4816, kao i na sajtovima Exitfest.org i Gigstix.com. Ulaznice za Exit po promotivnoj ceni od 6.990 dinara imogu se kupiti putem sajta Gigstix.com, a broj ovih ulaznica je ograničen. Redovna cena ulaznica iznosiće 10.990 dinara.

Hosteli (cene od prošle godine)

Bajić&Vlahović: od 14,99 €
Feješ Klara: od 18,99 €
Dom C: od 22,2 €
Sajmište: od 18,8 €
Lazin hostel: 20 €
Hostel Podbara: 12 €
Sova: 25 €
Bela lađa: od 20 €
Smile: od 15 €
Brankovo kolo: od 15

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.