Izvor: B92

Na međunarodnoj pruzi Beograd-Sofija-Istanbul, zbog radova na delu bugarskih železnica između Plovdiva i Dimitrovgrada(Bugarskog), od nedelje 12. decembra do 28. februara 2011. godine, izmenjena je organizacija saobraćaja međunarodnih putničkih vozova

Voz, koji iz Beograda po redu vožnje kreće u 7 sati i 50 minuta za Istamnbul, na delu Bugarskih železnica saobraćaće zaobilaznim prevoznim putem Plovdiv-Mihajlovo-Dimitrovgrad(Bugarski), odakle ce nastaviti redovnom trasom do Istanbula. Zbog promene trase predvieno je kašnjenje voza od 45 minuta u dolasku u Istanbul.

Međunarodni voz sa polaskom iz Istanbula u 22 sata za Sofiju i Beograd, zbog vožnje zaobilaznom trasom kroz Bugarsku, na pruge srpskih železnica stiže sa 28 minuta zakašnjenja.

Na relaciji Beograd-Sofija-Beograd, međunarodni putnički vozovi koji kreću iz Beograda u 21 sat i 15 minuta i iz Sofije u 20 sati i 10 minuta saobraćaju redovno.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.