Izvor: B92

Zaljubljenici u snežne sportove u periodu od 9 - 12. decembra, biće u prilici da skijaju u okviru „ski i snowboard vikenda“ na Kopaoniku, u organizaciji MK Mountain Resorta. Svečano otvaranje zimske skijaške i hotelijerske sezone 2010/2011 godine planirano je sa prvim snegom za subotu 11. decembra.

Domaćini su omogućili trodnevno skijanje i snowboard zaljubljenicima zimskih sportova, koji će prisistvovati otvaranju ski sezone na Kopaoniku. Prisutni gosti će moći da se upoznaju sa drugim ponudama koje su obezbedili domaćini u MK Mountain Resort tokom zimskih meseci.

Program ski i snowboard vikenda uključuje održavanje ski i snowboard nastave, u grupama od 8-12 osoba, sa instruktorima, Apres ski žurka u ritmu najpoznatijih DJ-eva na šetalištu Beogradske avenije ispred hotela Grand. U petak, 10. decembra, najhrabriji će moći da se prijave za skijaško takmičenje koje je planirano na stazi Karaman Greben sa početkom u 13.00h. Za najbolje skijaše obezbeđene su vredne nagrade.

Za one koji žele potpuno uživanje nakon skijaškog dana, hotel Grand nudi relaksaciju u luksuznom SPA & Wellness centru “Grand Oaza “na 1800 metara kvadratnih, opremljenom po uzoru na svetske SPA centre.

Kopaonik, najpoznatiji ski centar u Srbiji, jedan je od mesta koji tokom zimske sezone nudi idealne uslove za porodični odmor. „Planina sunca“ za turiste postaje sve privlačnija. Uzimajući u obzir cene i kvalitet, kao i blizinu destinacije, porodični odmor će ove zime biti najpovoljniji na Kopaoniku.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.