Letovanje u Crnoj Gori za 135 €

Pored interesovanja za letovanje u Turskoj, Grčkoj ili Egiptu, koje su sinoć otvorenom Sajmu turizma najtraženije destinacije, ponovo se pokazalo da vlada i veliko interesovanje za odlazak na more u Crnu Goru...

Izvor: 24 sata

Podeli

Organizacija „Budvanska rivijera” predstavila je na Sajmu turizma ponudu svojih već dobro poznatih hotela „Slovenska plaža”, „Aleksandar”, „Palas” i „Kastelastva”. Turisti u ovim hotelima mogu odsesti za 26 do 43 evra dnevno po osobi. Vesna Lagator iz „Budvanske rivijere” kaže da do 30. aprila deca imaju pravo na besplatan boravak.

- Deci do 12 godina u pratnju dve starije osobe dajemo gratis letovanje. Dobro smo se spremili za ovu sezonu i adaptirali smo više od 50 odsto smeštajnog prostora na „Slovenskoj plaži”, a u hotelu „Aleksandar” smo otvorili i spa centar - kaže Vesna Lagator.

U agenciji „Kontiki” kažu da na sajmu za sve ponude odobreni popusti od 10 do 20 odsto, a za „ranije rezervacije” i do 40 odsto, u zavisnosti od datuma letovanja i izabranog hotela. Pri rezevisanju se uplaćuje 40 odsto od ukupne sume, a ostatak se može podeliti u šest rata, ali preko kartice „Banke inteza”.
- Ima dosta interesovanja za Crnu Goru. Cene su od 135 evra za osam noćenja u hotelu „Slovenska plaža” na bazi polu pansiona - kaže Milica Žarković iz „Kontikija”.

Preko ove agencije, u hotelu „Splendid” letovanje u dvokrevetnoj sobi do 1. juna košta 475, u junu 550, julu 740, a u septembru 545 evra. Za odmor u Herceg Novom, u hotelu „Sun Resort” treba izdvojiti od 282 u predsezoni, tokom juna 340, a u periodu od 9. jula do 22. avgusta 415 evra po osobi. U postsezoni, od septembra cena letovanja u ovom hotelu su od 340 do 285 evra. Aranžmani za letovanje u Budvi, u hotelu „Blu Star”, nude se po cenama od 205 evra u predsezoni, pa do 300 evra, koliko košta boravak u ovom hotelu od 1. jula do 1. septembra. Boravak u hotelu „Montenegro Beach Resort” u sezoni od 1. jula do 1. septembra košta 435 evra.

Agencija „Odeon” u ponudi ima aranžmane za letovanje u Crnoj Gori po cenama od 175, pa do 1.000 evra za 10 dana.

Polisa putnog osiguranja čuva glavu i novčanik u inostranstvu

Da biste proveli odmor opušteni i oslobođeni od razmišljanja “šta bi bilo kad bi bilo” - tu je UNIQA polisa putnog osiguranja, važna putna isprava koja ne iziskuje veliku svotu novca, a može biti od značajne pomoći i koristi.

Za početak, polisa putnog osiguranja u inostranstvu, pruža pokriće za sve slučajeve koji zahtevaju medicinsku pomoć i to u maksimalnoj visini pokrića do 40.000 evra. Osiguraniku su pokriveni troškovi neophodnog lekarskog tretmana za vreme boravka u inostranstvu, troškovi lekova koje prepiše lekar, kliničko lečenje zdravstveno priznatim metodama, troškovi prevoza priznatih službi za hitnu pomoć, i druge. Prednost UNIQA polise putnog osiguranja je i to što se osiguranik može obratiti bilo kojoj najbližoj zdravstvenoj ustanovi, uz prethodno kontaktiranje kol-centra. Takođe, klijent ne plaća pruženu medicinsku uslugu, već tu obavezu preuzima UNIQA direktno.

Ovakva mogućnost postoji za sve destinacije u Evropi i svetu. Za individualna putovanja premija osiguranja za 10 dana u inostranstvu iznosi oko 1 evro dnevno. UNIQA i nudi Porodične polise sa raznim mogućnostima ugovaranja, u zavisnosti od broja članova.

Tokom Sajma turizma, od 24. do 27. februara, na štandu UNIQA osiguranja, kao i na svim prodajnim mestima – poslovnicama i turističkim agencijama, pripremljena je akcija gde za jedno kupljeno putno osiguranje klijenti dobijaju drugo na poklon. Priređen je i kviz znanja u kojem pobednika očekuje put u Pariz za dvoje.

Duh Mediterana na čarobnoj Siciliji

Najveće ostrvo na Mediteranu, nekadašnja prestonica mafije, mesto koje je inspirisalo Frensisa Kopolu da režira čuveni film “Kum” danas je sigurno i mirno mesto sa bogatim kulturno-istorijskim nasleđem, prelepom muzikom i plesom. Vulkan Etna je najveća atrakcija na ostrvu. Uz to ćete sa „Jungle Travelom„ obići katakombe, fantastične plaže, šarmantna sela, mesto italijanskog džet-seta Taourminu i Arhimedovu Sirakuzu, svojevremeno najveći grčki grad celog Mediterana. Aranžman obuhvata 10 dana na Siciliji, pet noćenja u hostelu u Palermu i četiri noćenja u hostelu Kataniji, avionski prevoz sa uključenim taksama i transfere od aerodroma do smeštaja. Polasci su od juna do avgusta, a cena je 500 evra.

Vesti

Švajcarska, čuvar Prstena Nibelunga

Iz Lucerna, liciderske srednjošvajcarske prestonice pod krilima Alpa, jedan od drumova ka divljem, gorskom jugu vrluda dolinom reke Aa kroz kanton Nidvalden, dok drugi, nešto zapadnije, vodi ka Zarnenskom jezeru i Obvaldenu.

Vesti četvrtak 14.12. 21:15 Komentara: 0
strana 1 od 996 idi na stranu