Sajam nautike u Tivtu od 1. do 5. maja

Trideset prvi Nautic Show – Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju održaće se, drugi put zaredom u marini Porto Montenegro od 1. do 5. maja 2013. u organizaciji Jadranskog Sajma iz Budve.

Izvor: B92

Subota, 20.04.2013.

13:16

Default images

Sajam će ove godine biti organizovan na novoj lokaciji, u samom centru marine – na molu 2 i trgu Venecija, saopštili su organizatori

Na ovogodišnjem sajmu biće izložena plovila poznatih svetskih brendova, namenjena za prezentaciju, ali i za direktnu prodaju zainteresovanim kupcima. U ponudi će se naći i skuteri, oprema za brodove i marine, razne vrste pontona i plutača, vanbrodski motori i ostala nautička oprema.

Prijava učesnika je u toku, a Sajam će biti otvoren svakog dana od 10 do 19 sati.

Jadranski sajam tradicionalno organizuje ovaj događaj, na kojem se predstavlja veliki broj domaćih, ali i izlagača iz Evrope i regiona. Osim proizvođača i distributera jahti, jedrilica i glisera, na ovoj manifestaciji već tradicionalno učestvuju čarter agencije, finansijske kompanije, osiguravajuća društva kao i proizvođači i zastupnici opreme za sport, kampovanje i rekreaciju.

Na prošlogodišnjem Sajmu održanom prvi put u marini Porto Montenegro učestvovalo je više desetina izlagača iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Španije, Švedske i Austrije.

U sklopu nautičkog šoua, biće organizovani i brojni dodatni sadržaji u marini i naselju Porto Montenegro: sportski turniri, regate, koktel zabave, ali i posebne gastro i šoping pogodnosti za sve posjetioce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: