Sajam turizma - "Putovanja u srcu"

Na Beogradskom sajmu od 21. do 24. februara biće održan Međunarodni sajam turizma, a u isto vreme i Sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeka i Sajam vina “Beo Vine”.

Izvor: Beta

Petak, 25.01.2013.

11:30

Default images

Kako se navodi u saopštenju Beogradskog sajma, ove godine u šest hala Beogradskog sajma predstaviće se rekordan broj izlagača, njih više od hiljadu iz četrdeset pet zemalja sveta.

Porukom ovogodišnje manifestacije "Putovanja u srcu", najveće turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata, posetiocima će ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Zemlja partner 35. Međunarodnog sajma turizma je Nemačka, koja je među vodećim destinacijama u oblasti kulturnog turizma u Evropi.

Posetioci će, takođe, imati priliku da dobiju "first minute" ponude za ovo leto, mnogo povoljnije nego neposredno pred letnje putovanje.

Foto: Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: