"Dani piva" ipak u Zrenjaninu

Ovogodišnji "Dani piva", manifestacija koja se organizuje 27. put, biće održani od 20. do 23. septembra u Zrenjaninu.

Izvor: Beta

Sreda, 29.08.2012.

09:00

Default images

Marica Kosanović, vršilac dužnosti direktora Turističkog centra Zrenjanin rekla je da su izvođači koji će nastupiti na manifestaciji poznati, ali da će, zbog određenih procedura, njihova imena biti poznata sledeće nedelje.

Kako je navela, ovogodišnji Dani piva biće organizovani na tradicionalnim lokacijama, Žitnom trgu, Trgu Zorana Đinđića, parkingu ispred centralne apoteke, Pešačkom mostu, kao i na parking "Prevlaka".

Dani piva su tokom prethodnih godina održavani krajem avgusta, a do pomeranja datuma održavanja došlo je, kako navodi Marica Kosanović, zbog promene gradske vlasti.

"Ni u jednom trenutku nije došlo do ideje niti odluke da se ta manifestacija prekine, ali su postojali određeni tehnički problemi, samom promenom vlasti u gradu", kazala je ona.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: