Bazeni umesto balkona (FOTO)

Arhitekte su u Mumbaiju napravili novi bum u projektovanju zgrada, predstavljajući apartmane sa bazenima sa staklenom ogradom umesto balkona. Konstrukcije su u toku.

Izvor: B92

Sreda, 04.04.2012.

16:08

Default images

Pogledajte sve fotografije u Galeriji.

Poznat kao Aquaria Grande, neboder sa 37 spratova je rezultat saradnje honkoškog arhitekte Džejmsa Louva i indijske kompanije za nekretnine Wahwa Group. Kompleks će imati 200 apartmana, tri nivoa parkinga, teretanu i saunu, klub i baštu sa podijumom.

Ali nisu baš svi presrećni zbog ovog ambicioznog plana, sa a poznati blog koji se bavi tehnologijama, Gizmodo, opisuje ga kao „arhitektonska noćna mora“ Pisac hesus Diaz tvrdi da je ovaj projekat „smrtonosna nesreća u najavi“. „Bez obzira kako želite ovo da nazovete, ja bih rekao da je ludost.“

Drugom blogeru je, pak, ova ideja o bazenima umesto balkona vrlo privlačna.

Jedna od investitora Pinar kaže da dizajn predstavlja „neverovatan kompleks u neboderu“. Ona kaže da su bazeni među „najimpresivnjim i najneverovatnjim“ rešenjima koje planiraju.

Pogledajte sve fotografije u Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: