Evropska zemlja od početka godine imala svega 28 sunčanih sati

Belgija je od početka godine do juče imala svega 28 sunčanih sati, preneo je belgijski "RTL".

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2023.

16:15

Evropska zemlja od početka godine imala svega 28 sunčanih sati
Foto: Profimedia

Vremenske prognoze za ostatak januara u toj zemlji ostaju nepromenjene, meteorolozi najavljuju tmurno i hladno vreme. Kako bi se stanovništvo izborilo sa tmurnim meteo uslovima, preporučuje im se kretanje, bavljenje sportom i rano ustajanje.

"Važno je da ostanemo u biološkim ritmovima koje nam je priroda dala - da lučimo dopamin, endorfin, ustanemo po mogućnosti u dobrom raspoloženju ujutru", rekao je lokalni psiholog Dimitri Haikin.

On je dodao da su, takođe, važni i dobri društveni odnosi. "Sve studije o sreći koje trenutno radimo pokazuju da kada imamo dobre društvene odnose srećniji smo, imamo dobar balans. Osećamo se srećnije u životu", dodao je Haikin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: