Počela je sezona skijanja na Kopaoniku

Ski sezona na Kopaoniku zvanično je otvorena. Svi oni koji su sa nestrpljenjem čekali prvo ovosezonsko skijanje danas će imati priliku da besplatno skijaju na stazama Karaman greben i Malo jezero. Iako su vremenski uslovi izuzetno nepovoljni, uz visoke temperature i kišu, Skijališta Srbije su se potrudila da pripreme dve staze kako bi sezona počela.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2022.

09:44

Počela je sezona skijanja na Kopaoniku
Foto: Profimedia

Zvaničan ski opening počinje danas i trajaće do nedelje, a skijaši će od 9. do 11. decembra moći da kupe ski karte sa popustom od 30 odsto.

Skijališta Srbije su za ovu ski sezonu osnežila staze Bela reka 1 i Bela reka 2, tako da će skijaši imati priliku da uživaju u spustu niz najdužu stazu na Kopaoniku. Ove dve staze koje se spajaju u jednu čine najdužu skijašku stazu u Srbiji - dužine od čak 3 i po kilometra i sa najvećom visinskom razlikom, ali i najvećim visinskim nagibom, što je čini stazom teške kategorije. Ove staze prati gondola Brzeće-Mali Karaman koja povezuje turističko naselje Brzeće sa centrom Kopaonika.

Za ovu ski sezonu, Skijališta Srbije nisu menjala cene ski pasa, a svi zainteresovani mogu da ostvare 5 odsto popusta na cenu ski karata koje se kupe preko veb šopa. Ovaj popust će važiti do kraja skijaške sezone.

Radno vreme ski centra Kopaonik je od 9 do 15.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: