Opasna atrakcija na Skijatosu: Žena ozbiljno povređena jer je snimala poletanja aviona VIDEO

Nezgoda se dogodila na aerodromu u Skijatosu gde se turisti i meštani okupljaju da bi posmatrali poletanje aviona.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.07.2022.

13:49

Opasna atrakcija na Skijatosu: Žena ozbiljno povređena jer je snimala poletanja aviona VIDEO
Ilustracija Foto: Shutterstock/Markus Mainka

Šta se dogodilo? Turistkinja (61) je želela da fotografiše poletanje aviona, ali su je izduvni gasovi oborili i bacili u more.

Kao što se vidi na snimku, žena se nalazila na putu pored mora, samo nekoliko metara od zida i početka piste. U trentuku poletanja aviona ona je podigla ruke, a nedugo potom potisak ju je odbacio nekoliko metara u more.

Lekari lokalnog Doma zdravlja konstatovali su da je zadobila teške povrede glave, karlice i modrice na desnom ramenu i levom zglobu, a žena je čamcem odvezena u bolnicu u Volosu, najbližem gradu na kopnu.

To je druga slična nesreća u poslednjih nekoliko nedelja. U junu je 79-godišnji muškarac zadobio lakše povrede nakon mlazne eksplozije putničkog aviona.

Aerodrom Skijatos je omiljeno mesto za posmatrače aviona


Međunarodni aerodrom u Skijatosu Aleksandros Papadijamantis poznat je po niskim sletanjima i izuzetno je popularna destinacija za sve koji žele da posmatraju poletanje ili sletanje i fotografišu.

Uprkos istaknutim znakovima i upozorenjima vlasti da se ljudi klone oblasti oko aerodromske piste, mnogi turisti prilaze da slikaju ili snime video nadolazeće letelice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: