Turska nema problem sa ajkulama i meduzama, prepuno je Srba VIDEO

Letnja sezona je u jeku, na graničnim prelazima su gužve, a govori se i o porastu broja zaraženih koronavirusom. Takođe, čuli smo i neprijatne vesti iz pojedinih letovališta – dva smrtna slučaja zbog ujeda ajkule u Hurgadi, i meduze u Grčkoj. Kakva je situacija u Turskoj?

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.07.2022.

13:35

Turska nema problem sa ajkulama i meduzama, prepuno je Srba VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

"Može se ući samo sa ličnom kartom, pasoš vam je potreban ukoliko prolazite kroz Bugarsku, a kovid propusnice nisu potrebne", rekao je reporter TV Prva Zoran Maksimović, koji se trenutno nalazi u Turskoj.

Govoreći o romingu, on ističe da je najbolja opcija da turisti kupe turski broj sa dosta interneta: "Košta oko 20 evra, to vam je dovoljno za boravak", kaže Maksimović.

Reporter kaže da gotovo nigde nije našao na domaće turiste, kao i da ima mnogo Srba. Grupa srpskih turista razgovarala je sa njim.

"Žurke su od ranog jutra, traju tokom dana do uveče. Ima nas iz cele Srbije, Bosne, Crne Gore", kaže Jelena iz Lazarevca. Kako kaže, u Turskoj nema problema poput ajkula i meduza.

Pogledajte video-prilog:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: