Hainan Erlajns podneo zahtev – uskoro direktan let od Beograda do Pekinga?

Hainan Erlajns je podneo zahtev za odobrenje Uprave za civilno vazduhoplovstvo Kine da započne direktne letove između Pekinga i Beograda. Na osnovu prijave, usluga bi počela u julu ili avgustu, po dobijanju potrebnih dozvola, iako je kao ciljni datum određen 23. jul.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.07.2022.

11:13

Hainan Erlajns podneo zahtev –  uskoro direktan let od Beograda do Pekinga?
Foto: Profimedia

Avio-kompanija je takođe dobila svoje tražene slotove na beogradskom aerodromu. Kineski prevoznici počinju da obnavljaju operacije u Evropi nakon nekoliko meseci ograničenja vezanih za koronavirus. Većina planiranih letova, uključujući i liniju Peking - Beograd, saobraćaće se samo jednom nedeljno zbog stalnih ograničenja za kovid i ograničenja u Kini. Beogradska linija Hainan Erlajns polaziće iz Tjenđina u severnoj Kini, pa će se uputiti ka Pekingu, nakon čega će krenuti za srpsku prestonicu. Er Srbija poleće još dalje: Nove destinacije – Toronto, Čikago, Peking ili Šangaj Kineski avioprevoznik planira da svake subote rano ujutru saobraća iz Pekinga za Beograd, s dolaskom u srpsku prestonicu istog dana u 08.00 časova, pre nego što se vrati kući u 15.00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: