Srpski turisti imaju nov način da sačuvaju mesto na plaži: "Žao mi glave koja je ovo smislila"

Potraga za mestom na plaži često zahteva surovu taktiku, bar ako je suditi po iskustvima srpskih turista. Najčešće ostavljamo peškire i suncobrane po čitav dan na straži, ali neki su našli još bizarniji način da se izbore za svoje mesto pod suncem.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2022.

15:14

Srpski turisti imaju nov način da sačuvaju mesto na plaži:
Foto: Profimedia

Branko iz Srbije je deo Fejsbuk grupe "Grčka info" i opisao je šta je na plaži zatekao, a da ga je ostavilo u čudu, kao i sve one koji su njegovo iskustvo pročitali.

"Došli mi rano ujutro, familija cela, mislim da je to bio Toroni. Našli senku ispod jedinog drveta, parkirao auto i postavio sve kako treba. Deca srećna, more odma do nas.

Vidim ja konzervu gotovog jela neotvorena stoji na jednoj steni i čeka sunce da se zagreje. Uf, pomislih, neko od juče ostavio pa i danas računa na to mesto!?

Evo njih, došli su, namrgođeni što njihovo jučerašnje mesto nije slobodno. Ja sam ponudio da premestim kola da bi i oni imali prostora a od njih-ni reči...

Atmosfera napeta, čekam da pukne... Izdržasmo nekako, oni do nas na 2 metara-nikakav kontakt sa nama! Ja od samog početka pružio ruku a oni-leđa uvredlivo, ali eto dan je mogao i bolje da prođe.", piše Branko u Fejsbuk grupi Grčka info.

Komentari na njegovu objavu se samo nižu, a ljudi su uglavnom u čudu zbog načina na koji se drugi turisti dovijaju da sačuvaju mesto na plaži.

"Da li je moguće? Narod je postao potpuno blesav", "Ništa me više ne čudi, mogli su i kazan za pasulj ostaviti", "Toliko mi je žao mozgova koji su smislili da je gotovo jelo dovoljno dobro sidro za peškir, umro sam od smeha", pišu ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: