Gost na Jadranu šokiran računom u kafiću: "Nenormalne cene na moru" FOTO

Sa početkom sezone, neizostavne su priče o cenama i upoređivanjima gde (ni)je skuplje. Svakodnevno nas na društvenim mrežama saleću visoki računi iz popularnih letovališta.

Izvor: B92

Petak, 17.06.2022.

12:42

Gost na Jadranu šokiran računom u kafiću:
Foto: Shutterstock/xbrchx

Porodični ručak u Hrvatskoj za 100 evra, porcija kraba i dva koktela za 600 evra, samo su neki od primera visokih cena koje muče turiste.

Međutim, nedavno je na društvenoj mreži Redit jedan korisnik objavio račun koji ga je prilično iznenadio, ali prijatno.

Naime, gost jednog kafića na Jadranu, tačnije u hrvatskom mestu Cavtat, iznenadio se niskom cenom pića na ovako atraktivnoj destinaciji.

Dubrovačko područje, kojem pripada i Cavtat, inače važi za skuplju destinaciju, za "one sa dubljim džepom", stoga je iznenađenje kad je dobio račun bilo još veće.

Za uživanje u jednom makijatu je trebalo da izdvoji 10 kuna, što je 156 dinara.

Ironičan opis korisnika Redita uz fotografiju računa "Nenormalne cene na moru" je većina shvatila na pravi način, a jedan od komentara koji nas je nasmejao je da je "zaista nenormalno da uz more platiš kafu išta manje od 20 kuna, to jest 310 dinara".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: