Nova opcija za skijaše na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina uvrstio je u svoju ponudu panoramsku vožnju snežnim tabačem "Prinoth Husky", koji je sa zatvorenom kabinom prilagođen za vožnju 10 osoba.

Izvor: Tanjug

Petak, 25.02.2022.

15:42

Nova opcija za skijaše na Jahorini
Foto: Shutterstock/borevina

Tako korisnicima ponude Ski-uranak jutro počinje oko 6.15 sati, kada novi snežni tabač zatvorenog tipa polazi sa staze Poljice u panoramsku vožnju planinom preko Gole Jahorine, u toku koje zastaje na barem dve tzv. fotopoints lokacije koje predstavljaju mesta sa kojih se pruža neverovatan pogled i na kojima se učesnici ove aktivnosti mogu fotografisati.

Svoju vožnju nastavljaju sve do Olimpijskog bara na vrhu staze Poljice, u kojem ih čeka doručak uz tople napitke, nakon čega će, u 8.45 sati uslediti prvi spust na skijama, u toku kojeg će imati priliku da se prvi, nakon snežnih tabača, spuste niz sjajne staze Jahorine.

Koliko košta čaj na Jahorini? FOTO

Za one koji nisu skijaši omogućen je povratak na polaznu stanicu Poljice istoimenom gondolom, saopštio je Olimpijski centar Jahorina.

Postoji i veliki broj onih koji bi radije uživali u zalasku sunca, pa je Olimpijski centar Jahorina u svoju ponudu uvrstio i fenomenalnu ponudu pod nazivom Ski-zalazak.

Kako je navedeno, Ski-zalazak predstavlja vrlo sličnu ponudu predstavljenu u sklopu Ski-uranka, ali je polazak zatvorenog tipa snežnog tabača sa iste lokacije Poljice planiran za 17 sati, kada se prati ista ruta panoramske vožnje odnosno od staze Poljice preko Gole Jahorine, sve do Olimpijskog bara.

Za vreme ove vožnje korisnici usluge zastaće, takođe, na barem dve lokacije i zabeležiti neverovatan prizor iza sebe, a potom se osvežiti uz odličan branč u Olimpijskom baru.

Skijanje na Jahorini: "Srbi su najdraži gosti" VIDEO

I uz ovu opciju panoramske vožnje snežnim tabačem, skijaši imaju mogućnost da budu prvi na stazi, neposredno pred početak noćnog skijanja, u terminu od 18 do 21 sati, ali i da se gondolom Poljice vrate na polazno mesto istoimene staze i celokupne rute, ukoliko nisu skijaši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: