Ulcinj postaje destinacija za zdravstveni turizam?

U Ulcinju su otkrivena nova nalazišta sumporne vode, predlaže se otvaranje tri nova zdravstvena centra

Izvor: B92

Subota, 22.01.2022.

08:40

Ulcinj postaje destinacija za zdravstveni turizam?
Foto:Shutterstock/betibup33

Nova nalazišta sumporne vode u Ulcinju pokrenula su priču o tome kako ovaj grad treba da postane ozbiljna destinacija za zdravstveni turizam, i za tu priliku treba otvoriti tri nova zdravstvena centra, jedan na Velikoj plaži, drugi u Borovoj šumi i treći u Valdanosu.

Lekoviti izvori sumporne vode, koja leči sterilitet, postala su omiljeno mesto za kupanje i sunčanje, pa to treba iskoristiti na pravi način.

Svi prirodni faktori Ulcinja se mogu vrlo korisno upotrebiti u prevenciji, lečenju i rehabilitaciji mnogih oboljenja i stanja, i ovaj grad bi trebalo promovisati kao antistres destinaciju, navodi eKapija.

Ulcinj potvrđuje da Crna Gora može da bude odlično mesto za oporavak i revitalizaciju organizma.

Sa svojim prirodnim lepotama, suncem i vazduhom postavlja dobre temelje za promovisanje jedinstvene i atraktivne turističke ponude koji će jačati imunitet i duh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: