Najveća turistička atrakcija na Zlatiboru neće raditi, do daljeg

Iako se na Zlatiboru početkom decembra zabeleo sneg i bajkoviti prizori već su namamili prve goste, posetioci moraju da znaju da do daljeg neće raditi najveća turistička atrakcija na Zlatiboru i da vožnja Gold gondolom neće biti dostupna u narednom periodu.

Izvor: RINA

Sreda, 08.12.2021.

10:01

Najveća turistička atrakcija na Zlatiboru neće raditi, do daljeg
Foto:RINA/Privatna arhiva

"Zbog redovnog godišnjeg tehničkog pregleda i servisa, kao i planiranog skraćenja užeta gondola na Zlatiboru neće raditi od 8. decembra do daljeg", saopšteno je iz JP Gold gondola.

Inače, Gold gondola je za prvih 11 meseci od otvaranja oborila sve rekorde posećenosti. Do sada je prevezla nekoliko stotina hiljada putnika.

"Gold gondola je ponos opštine Čajetina. Kapitalna investicija u koju je opština uložila velika sredstva, nesebičan trud i ogroman napor kako bi naši gosti mogli da uživaju u nesvakidašnjem doživljaju i neponovljivom iskustvu. Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Za nas je Gold gondola mnogo više od turističke atrakcije. Ona je prozor u svet, pokretač razvoja celog regiona, magnet za nove investicije i temelj razvoja modernog Zlatibora“, rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: