Na aerodromu ih zaustavili zbog prekomerne težine prtljaga; a u koferu - čivava

Paru iz Teksasa na aerodromu su rekli da im je prtljag prekomerne težine. Oboje su se iznenadili kada su shvatili da im se čivava Iki ušunjala u kofer.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.10.2021.

16:23

Na aerodromu ih zaustavili zbog prekomerne težine prtljaga; a u koferu - čivava
Foto: Shutterstock/stockphoto mania

Krajem prošlog meseca, Kristi i Džared Ovens iz Teksasa krenuli su u Las Vegas, jer su želeli da se malo odmore od posla i svakodnevice.

Međutim, prilikom proveravanja prtljaga na međunarodnog aerodromu Lubok Preston Smit, carinik je ustanovio da im je prtljag teži od propisanog.

Imali su dva izbora - da plate taksu ili da premeste neke stvari u ručni prtljag.

Putujete s ljubimcima – za njih važe posebna pravila

Budući da su kao i većina ljudi želeli da izbegnu plaćanje takse, otvorili su kofer kako bi preuredili svoje stvari i neke prebacili u ručni prtljag.

Imali su šta i da vide - njihova čivava Iki se sakrila u jednoj od kaubojskih čizama.

"Voleo bih da postoji slika naših lica kada smo otvorili kofere i to videli", rekao je Džared.

"Bilo je nerealno. Da li zaista vidimo našeg psa u koferu? Da li se ovo zaista dešava", rekla je Kristi ne krijući da su bili u šoku.

Ovenovi su bili zabrinuti da će osoblje na aerodromu pomisliti da su namerno sakrili psa u prtljagu.

Šta sve možete da unesete u avion?

"Samo smo želeli romantičan vikend i beg. Mnogo smo zauzeti. Imamo dvoje dece, tri psa, zeca i mnogo ribica", rekla je Kristi.

Kada su "vratili film", shvatili su kako je najverovatnije došlo do toga da njihov ljubimac završi u koferu. Naime, Kristi se pakovala noć pre putovanja, a Džared je svoje stvari spakovao ujutru pre polaska na put.

"Poslednje što sam spakovao su bile te čizme", rekao je on.

Međutim, očigledno se čivava ušunjala negde između pakovanja čizmi i zakopčavanja kofera.

Na kraju se sve dobro završilo: kontrolor s aerodroma je čak ponudio da pričuva čivavu, a da oni krenu na svoje putovanje kako su planirali.

Umesto toga, par iz Teksasa je zamolio Džaredovog rođaka da dođe do aerodroma i odvede Iki kući, gde je bila već Kristina majka, koja je po dogovoru čuvala decu i ostale ljubimce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: