Turistička ponuda Srbije na najgledanijoj ruskoj televiziji FOTO

Turistička organizacija Srbije ugostila je najgledaniju rusku televiziju ,,Prvi kanal“.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.09.2021.

13:33

Turistička ponuda Srbije na najgledanijoj ruskoj televiziji FOTO
Foto: TOS

Turistička ponuda Srbije će po završetku projekata biti prikazana u emisiji ,,Neputjovie zametki“, čiji je autor i voditelj zvezda ove ruske nacionalne televizije Dmitrij Krilov.
Foto: TOS
,,Neputjovie zametki“, govori o različitim aspektima života jednog naroda, ali i prikazuje prirodne lepote, kulturno-istorijske znamenitosti i sve što jednu zemlju čini posebnom i privlačnom za turiste.

Televizijska ekipa ruskog ,,Prvog kanala“ boravila je u Beogradu, gde je snimala Beogradsku tvrđavu, Hram Svetog Save, Knez Mihailovu ulicu, Muzej Nikole Tesle i druga atraktivna mesta u prestonici. Pored toga, emisija će obuhvatiti i Zlatibor, Novi Sad i Sremske Karlovce.
Foto: TOS
U planu je i promocija banjskih lečilišta, te je organizovana poseta Vrdniku, gde su snimljeni banjski kompleks, lokalne vinarije na Fruškoj gori i druge turističke atrakcije ovog dela Srbije.
Foto: TOS
Emisija ,,Neputjovie zametki“ se prikazuje subotom u udarnom terminu, na Prvom kanalu ruske nacionalne televizije, koju dnevno prati 350 miliona gledalaca U Rusiji, Belorusiji, Kazahstanu, Ukrajini, ali i putem kablovskih TV kanala širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: