"Stig na letovanju u Dalmaciji" FOTO

Društvene mreže su ovih dana preplavljene komičnim situacijama na plažama u regionu.

Izvor: B92

Utorak, 24.08.2021.

15:49

Ilustracija Foto: Shutterstock/ Anton_Ivanov

U Fesjbuk grupi Dnevna doza prosečnog Dalmantinca objavljena je fotografija koja je mnoge inspirisala na duhovite komentare. Naime, jedan od posetilaca plaže je odlučio da se sunča s kacigom na glavi. Ispod fotografije pojavilo se mnogo komentara, koji pokušavaju da otkriju razlog zbog kojeg bi neko na visokim temperaturama ležao na plažu s kacigom na glavi.

"Kad nećeš da se mažeš kremom za sunčanje, onda ovako"; "3 u 1 - šešir za glavu, naočare za sunce i maska protiv koronavirusa"; "da mu ne padne glupost na glavu", ovo su neki od komentara.

Jedan od najduhovitijih jeste "The Stig na letovanju u Dalmaciji", koji zapravo aludira na lik iz britanske emisije posvećene automobilima Top Gear.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: