Lokalizovan požar na prelazu Evzoni - zatvoren saobraćaj do daljeg

Vatrogasne ekipe lokalizovale su požar na graničnom prelazu "Evzoni" između Severne Makedonije i Grčke, ali ovaj prelaz je za saobraćaj još uvek zatvoren.

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2021.

18:53

Lokalizovan požar na prelazu Evzoni - zatvoren saobraćaj do daljeg
Foto: Shutterstock/ddisq

Požara je zahvatio deo na grčkoj strani, a kako su javili srpski turisti unutar grupe "Live from Greece chat room" na vajber grupi, ali i na Fejsbuk grupi, gde je Bojan Kićanović postavio saopštenje da je saobraćaj obustavljen i da svi stoje u kolonama.

Prema zvaničnim informacijama Auto-moto saveza Severne Makedonije, saobraćaj se trenutno preusmerava na granični prelaz Dojran.

Nema informacija kada će ovaj prelaz iz Severnoj Makedonije prema Grčkoj biti otvoren.

Na terenu se nalaze vatrogasne ekipe iz Đevđelije koje gase vatru. Požar je izbio posle podne i zahvatio je obližnju borovu šumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: