Zbog srpskih turista "zaključali" plažu u Sutomoru: "To je haos šta se tu radi svaku noć"

Srpski turisti na letovanju u Sutomoru ostavljaju otpatke na plažama, zbog čega je zakupac jedne od plaža bio prinuđen da je obezbedi vratima koja se zaključavaju u večernjim časovima.

Izvor: B92

Sreda, 28.07.2021.

16:44

Zbog srpskih turista
Foto: Shutterstock/Devteev

Kako lokalno stanovništvo, tako i veliki broj turista iz Srbije, podržali su njegovu inicijativu da se plaža zaključava u večernjim satima, jer turisti na plaži između ležaljki ostavljaju za sobom otpatke u vidu kesa, ambalaže od hrane, praznih flaša i limenki od sokova, vode i alkohola. O tome najbolje svedoče slike i video-materijal koji je prvobitno objavljen na stranici "Podgorički vremeplov" na Instagramu juče tokom dana.

Naime, na snimku koji je objavljen vidi se kako veliki broj mladih sedi na ležaljkama, a u samoj najavi snimka navodi se kako zbog ovakvog ponašanja turista ne može da se spava, te i da je u nekoliko navrata reagovala i policija.

Dok se jedni bune zato što se plaža zaključava, drugi negoduju zbog okupljanja koja se dešavaju preko noći,

"Postavili i zaključali kapiju, ne mogu ljudi da uđu i da izađu sa plaže. Provlače se kroz lokal. Plaža je javno dobro i ne može niko da zabrani nikome da se spustiš na plažu, to je van svake pameti, pogotovo, jer je ovo slobodan deo plaže."

"To je haos šta se tu radi svaku noć. Niko ne može da spava, čak je i policija intervenisala par puta."

Ovo su neki od komenara nezadovoljnih građana, koji su stajali u opisu video-snimka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

202 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: