Nude jednodnevni boravak po ceni od jednog evra FOTO

Poznata onlajn platforma "Airbnb" koja spaja "domaćine", voljne da iznajme deo svog životnog prostora na kraći period, i "goste", uglavnom turiste, u novoj turističkoj ponudi za dva srećna dobitnika daje jednodnevni boravak u podnožju vulkana, po ceni od jednog evra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.07.2021.

16:00

Nude jednodnevni boravak po ceni od jednog evra FOTO
Foto: Profimedia/See Ferrari pictures/Airbnb

Ovaj raskošni jednodnevni boravak nalazi se u "Chaîne des Puys"-u, vulkanskom području "Auvergne-Rhône-Alpes", koji se nalazi na Uneskovoj listi svetske baštine.

Boravak će za dva srećna gosta napraviti veliki izbor gurmanskih obroka i nezaboravnih aktivnosti u kojima će iskusiti čari ovog vulkanskog područja.
Foto: Profimedia
Gosti će imati priliku da provedu noć u mini-kući "Lumipod" koja se nalazi u vlasništvu svetskog atletičara i Volvikovog globalnog ambasadora Kiliana Jorneta.

Volvik kompanije, čiji je Kilian ambasador, je globalna kompanija za proizvodnju mineralne vode, a takođe je i sponzor ove jedinstvene turističke ponude za dva srećna dobitnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: