Spremni za ponovno otvaranje: Obe destinacije će omogućiti ulaz bez karantina vakcinisanima

Ko Samui (Koh Samui) želi da postane deo tajlandskog programa za ponovno otvaranje zemlje.

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2021.

12:24

Spremni za ponovno otvaranje: Obe destinacije će omogućiti ulaz bez karantina vakcinisanima
Foto: Shutterstock/sergemi

Na ovaj način poznato ostrvo bi se pridružilo Puketu i Čang Maiju. Predstavnici Udruženja za promociju turizma ovog tajlandskog ostrva sastali su se sa direktorom Turističke organizacije Tajlanda, Juthasak Supasornom i ministrom turizma i sporta, Pifat Ratčakitprakarnom. Cilj sastanka je bilo predstavljanje ostrva kao spremnog za ubrzano ponovno otvaranje.

Puket bi trebalo da bude otvoren 1. jula, a Čang Mai mesec dana kasnije.

Obe destinacije će omogućiti ulaz bez karantina vakcinisanim posetiocima, a Ko Samui bi uradio isto. Udruženje za promociju turizma Ko Samuija saopštilo je da svi na ostrvu vredno rade od marta, pripremajući se za njegovo ponovno otvaranje tokom leta.

Udruženje je zatražilo dodatne vakcine, kako bi se vakcinisalo još oko 30.000 stanovnika. Ovo bi doprinelo stvaranju “imuniteta stada” gde bi od oko 70% stanovništva bilo vakcinisano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: