Oglas koji je zbunio posetioce: "Ne primamo osobe koje su vakcinisane"

"Ne primamo osobe koje su vakcinisane protiv kovida 19, naše osoblje takođe nije vakcinisano, a oni koji su primili lek ne treba da dolaze", piše na oglasu jednog italijanskog pansiona.

Izvor: B92

Petak, 04.06.2021.

13:03

Oglas koji je zbunio posetioce:
Foto: Profimedia

Vlasnica pansiona koja je ovo objavila kaže da je samo želela da podstakne ljude na razmišljanje.

Oglas je izazvao bujicu komentara na društvenim mrežama, a vlasnica se pravda da nije želela nikoga da provocira.

Ona je u razgovoru za list "19. vek" objasnila da nam se, kako kaže, "zeleni pasoš nameće kao garancija da smo vakcinisani i kao preduslov za putovanja, a ona to smatra diskriminacijom prema onima koji žele slobodno da izaberu da li da se imunizuju ili da to odbiju".

Pored negativnih komentara, napada i kritika, vlasnica je dobila i podršku mnogih koji se protive vakcinaciji. Ipak je bila prinuđena, zbog bujice poruka i negativnih komentara, da oglas povuče. Ona nije komentarisala kritike za koje tvrdi "da su dovoljno jasne same po sebi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: