Pred početak turističke sezone - smanjili cene PCR testa na aerodromu

Aerodrom Beč je odlučio da snizi cene antigenskih i PCR testova na kovid 19 kako bi podržao putnike pred početak letnje turističke sezone. Od 10. maja je cena PCR testa za odrasle snižena za 30 odsto i iznosi 69 evra. Pogodnost za porodice jeste da isti test za decu do 18 godina starosti košta 49 evra.

Izvor: B92

Utorak, 11.05.2021.

14:25

Pred početak turističke sezone - smanjili cene PCR testa na aerodromu
Foto: © Flughafen Wien AG

Antigensko testiranje na koronavirus se sprovodi po ceni od 25 evra za odrasle i 15 evra za maloletna lica. Testiranje se vrši u medicinskom centru u zgradi Office Park 3 na bečkom aerodromu. Rezultati su dostupni brzo i u skladu su sa svim međunarodnim odredbama za ulazak u inostrane zemlje.

Testiranje se vrši svakog dana od 7 do 19 časova. Prijava nije potrebna, a čekanja su minimalna. Rezultati antigenskog testa su dostupni za pola sata, dok se na rezultate PCR testa mora čekati nekoliko sati, a najkasnije do narednog dana. Rezultat u vidu lekarske potvrde izdaje se na nemačkom i engleskom jeziku.

Za ulazak u Austriju ubuduće tri kategorije: Kako prekinuti karantin?

Medicinski centar bečkog aerodroma, pored testiranja na koronavirus, nudi različite usluge u oblasti opšte medicine, interne medicine, ortopedije, dermatologije i drugih medicinskih grana. Centar je opremljen svim neophodnim uređajima i najmodernijom informacionom tehnologijom. Može se zakazati termin, ali to nije neophodno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: