Prijave za vakcinu i preko turističkih agencija: "Radi se na tome"

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će građani Srbije moći da putuju u Grčku od 14. maja pod određenim uslovima.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 11.04.2021.

12:00

Prijave za vakcinu i preko turističkih agencija:
Foto: Profimedia

Navela je da će naši državljani moći da putuju u Grčku preko Severne Makedonije, ali da će i ranije - sredinom aprila, u tu zemlju moći da uđu iz Bugarske, uz potvrdu o vakcinaciji ili sa antigenskim testom.

Probno otvaranje Grčke ipak pod znakom pitanja

Matić je rekla da se radi na tome da oni koji putuju na more, mogu preko turističkih agencija da se prijave i za vakcinaciju, prenosi Tanjug.

"Radi se na tome da oni koji putuju na more, mogu preko turističkih agencija da se prijave za vakcinaciju", kaže ministarka Tatjana Matić.

Kada je u pitanju takozvani vakcina-turizam u Srbiji zbog velikog broja stranaca koji dolaze u našu zemlju, Matić se nada da će ti ljudi dodatno motivisati domaće stanovništvo da se vakciniše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: