ANKETA: Da li planirate da letujete u Grčkoj ove godine?

Za ulazak u Grčku neće biti važno koju ste vakcinu primil, a moguće je da ćemo u zemlju Helena moći već od kraja aprila, stoga Vas pitamo da li planirate letovanje u Grčkoj ove godine?

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.03.2021.

10:45

ANKETA: Da li planirate da letujete u Grčkoj ove godine?
Foto: Depositphotos / dorian_balate.yahoo.com

Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično počinje 14. maja, rekli su danas u Beogradu ministri truzma Srbije i Grčke, Tatjana Matić i Haris Teoharis.

Grčki ministar je na konferenciji za medije rekao da će njegova zemlja prihvatiti sve vakcine, uključujući i kinesku i rusku, iako one još nisu prihvaćene na nivou EU.

Kada je reč o deci, Teoharis je kazao da za decu do 10 godina nije potrebna vakcina, niti PCR test, a za stariju od 10 godina potreban je negativan test.
S obzirom na to da su ovu vest mnogi ljubitelji Grčke jedva dočekali, mi Vas pitamo da li ćete "pojuriti" ka granicama čim se otvore, ili ipak planirate da letujete negde drugde?

Pišite nam odgovore u komentarima!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: