Šta ako se skijališta vanredno zatvore?

Koronavirus je ove godine mnogima promenio planove što se tiče letovanja, a čini se da je i zimovanje upitno. Skijališta Srbije pokušavaju da se prilagode epidemiološkoj situaciji te daje svojim korisnicima kovid garanciju za skijašku sezonu 2020/2021.

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2020.

10:30

Šta ako se skijališta vanredno zatvore?
Foto: Depositphotos / Gorilla

Garancija podrazumeva povraćaj novčanih sredstava od neiskorišćenih ski dana u slučaju vanrednog zatvaranja skijališta zbog epidemiološke situacije.

U slučaju da Javno preduzeće bude prinuđeno da zatvori ski centar/skijališta usled pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane virusom kovid 19, svim korisnicima usluga biće vraćena novčana sredstva po osnovu uplate ski-karte, za neiskorišćene skijaške dane.

Za korisnike sezonske ski karte povraćaj novčanih sredstava vrši se na osnovu projektovanog broja skijaških dana koje bi trebalo da imaju na raspolaganju – za Ski centar "Kopaonik" to je 120 dana, za Skijalište "Stara planina" to je 100, za Skijalište "Zlatibor" 80 dana.

Neće da ponove grešku od letos: Ništa od skijanja za Božić

Kako navode iz Skijališta Srbije pravo na obračun i eventualnu isplatu, kupci sezonskih ski karti mogu ostvariti po okončanju skijaške sezone 2020/2021 za određeno skijalište/ski centar.

Obračun i isplata naknade na prethodno navedeni način vrši se isključivo u slučaju vanrednog zatvaranja skijališta zbog epidemiološke situacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: