Prizor kao iz bajke: Pogledajte u koje mesto se seli slavni sportski par VIDEO

Ana Ivanović, proslavljena srpska teniserka, i Bastijan Švajnštajger, nekadašnji nemački fudbaler, venčali su se 2016. godine, a sada su odlučili da se presele u Austriju.

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2020.

17:30

Prizor kao iz bajke: Pogledajte u koje mesto se seli slavni sportski par VIDEO
Foto: Depositphotos / ELEPHOTOS

Dosad je slavni sportski par živeo na relaciji Majorka - Čikago, a njihov novi dom biće Vestendorf, gradić sa svega 4.000 stanovnika, podno Alpa, inače poznat kao raj za bogataše.

Danas 36-godišnji Švajnštajger, nekadašnji as Bajerna i nemačke reprezentacije, nedavno je okončao profesionalnu karijeru i odlučio da se u potpunosti posveti porodici.
Foto: Depositphotos/ GunterN
Još pre dve godine par je kupio zemljište i na njemu grade vilu u koju je uloženo oko 3.5 miliona evra.

Vila ima oko 400 metara kvadratnih, a u sklopu imanja nalaze se bazen, fudbalski i teniski teren.

"Baš u toku Božića na početku skijaške sezone vila će biti spremna za useljenje. Ona je dovršena, a i celi posao je pri kraju. Ostalo im je još da posade željene biljke i podignu ogradu. Radove nadgleda Bastijanov otac Alfred, koji živi svega 40 km dalje od njihovog imanja", piše magazin Bunte.

Da li ste imali prilike da posetite ovo mesto?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: