Plejbojeva manekenka posramljena: "Morala sam da stavim džemper preko grudi" VIDEO

Iv Džej Mari ukrcala se na let avio-kompanije "Sautvest erlajns" iz Dalasa za Tulsu kada joj je stjuardesa prišla i rekla da krši njihov kodeks oblačenja.

Izvor: B92

Utorak, 03.11.2020.

18:30

Plejbojeva manekenka posramljena:
Foto: Depositphotos / Observer

Plejbojeva manekenka i influenserka sa Instagrama iz SAD kaže da se osećala "poniženo i posramljeno" kada je umalo nisu izbacili iz aviona zbog prevelikog dekoltea.

Ona se na let ukrcavala sa desetogodišnjim sinom kada su joj saopštili da mora da se presvuče.

"Kada su mi pretili da će me skinuti sa leta ako se ne presvučem, osećala sam se posramljeno i uvređeno. Osećala sam i kako me druge žene osuđuju i govore da su mi grudi zaista neukusne", rekla je Džej Mari za američke medije.
Kako kaže, to joj je bio drugi let tog dana, a sa prvim ukrcavanjem nije imala nikakvih problema zbog svoje odeće.

Budući da nije imala rezervnu odeću da se presvuče stjuardesa joj je dala svoju. "Morala sam njen džemper da stavim preko grudi". Sada traži odštetu od avio-kompanije, ujedno se zahvalila putem Instagrama svima koji su je podržali.

"Izvinili su se i dali mi 100 dolara kredita. Traže mi i da pošaljem zvaničan mejl kako bi istražili moj slučaj što ću i uraditi", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: