Seničić za B92.net: Evo šta sa onima koji su već u Grčkoj

Direktor Jute Aleksandar Seničić rekao je za B92.net da će svi koji su na letovanju u Grčkoj, moći da ostanu do kraja odmora.

Izvor: B92

Nedelja, 05.07.2020.

12:55

Seničić za B92.net: Evo šta sa onima koji su već u Grčkoj
Foto: printscreen/Prva TV

"Neće ih isterati napolje, nema problema, ostaviće ih tamo da završe i po rasporedu će se vraćati. Nema zvaničnog saopštenja od Grčke, informacija je da zatvaraju od 6 sati. Oni koji uđu do 6, pretpostavljam, ostaće, a ostali koji su već tamo preko agencija, mogu da završe letovanje, naravno", rekao je on za naš portal.

"Oni koji su individualno otišli, donosiće samostalno odluke kada da se vrate. Ne možete ništa dobiti od Grčke, nedelja je, iz nekog razloga u neradni dan nedeljom to rade. To je već treći put da rade isto", dodaje.

"Problem je za ove koji bi trebalo da krenu večeras, ali odluke o tome će donositi agencije", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: