Dve serije donele su neverovatnu popularnost ovom ostrvu, a sada i vi možete u prelepe vile

Ukoliko spadate u milione ljudi koji su opsednuti serijama "Normal people" i "Killing Eve", verujemo da ste osetili mrvicu zavisti kada ste junake pomenutih serija videli na spektakularnim setovima.

Izvor: B92

Petak, 19.06.2020.

14:59

Dve serije donele su neverovatnu popularnost ovom ostrvu, a sada i vi možete u prelepe vile
Ilustracija/Foto: depositphoto/alexeynovikov

Dobra vest za sve vas "ljubomorne" je da i vi sami možete da uživate u prelepim vilama i kućama koje su producenti iznajmli za Konela, Merijen i Vilanelu.

Zahvaljujući platformi Er-Bi-En-Bi (Airbnb), vila u kojoj su Konel i Marijen uživali tokom jednog leta sada je dostupna za iznajmljivanje. U pitanju je kuća koja je udaljena 35 kilometara od Rima, i koja se zapravo nalazi blizu sela Sant’Oreste. Kuća sa bazenom ima dve velike spavaće sobe i izgleda kao mali (izolovani) raj.
Serija "Normal people" je doprinela popularnosti ovog mesta. Popunjenost do kraja godine je već sada na skoro 90 odsto, a prvi slobodni termini su tek u oktobru (14. i 15.). Nakon toga, tek u julu 2021., možete da rezervišete ovaj smeštaj!

Jednako zanimljiv je i apartman u Barseloni, u kom je snimljeno nekoliko epizoda treće sezone serije "Killing Eve". Ovaj apartman se nalazi na prvom spratu prelepe kuće koja je deo elegantnog kvarta Grasija (Gracia) na Plazi Lesseps.
U pitanju je klasična art-nuvo zgrada iz 1906. godine. Apartman ima dve spavaće sobe, prostran dnevni boravak i trpezariju i na deset minuta hoda je od parka Guell, piše Travelmagazine.rs. U ovom apartmanu, ako se može suditi po navodima sa platforme, snimali su i Pedro Almodovar, Alan Parker i Vim Venders. Cena noćenja? Sitnica. Samo 294 evra!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: